Vacatures hulpdiensten

Werken als instructeur OGS+

De markt vraagt steeds vaker naar BRUSECO opgeleide OGS+ instructeurs. Deze specialisatie vraagt om een speciale instructeur met uitstekende didactische vaardigheden. BRUSECO selecteert tijdens de opleiding en kiest welke instructeurs het juiste profiel hebben om te worden voorgedragen. Als CCV erkend opleidingsinstituut biedt BRUSECO vervolgens kandidaten (die door BRUSECO zijn opgeleid) de mogelijkheid te solliciteren op de vacatures voor OGS+ instructeurs. U bent dan in het bezit van de OGS+ Bevoegheidspas van het IBKI. Wilt u meer informatie over deze opleiding Rijinstructeur OGS+? Klik dan hier.

Wanneer u in aanmerking wilt komen voor een dienstbetrekking (of op zzp basis) als Rijinstructeur OGS+ bij een van onze relaties dient u bij BRUSECO opgeleid te zijn voor Rijinstructeur OGS+.

 

Bent u als Brandweerorganisatie of als hulpverlenersorganisatie op zoek naar een Rijinstructeur met de Bevoegheidspas OGS+?
Dan helpen we u graag verder. BRUSECO werft en selecteert voor u de Rijinstructeur OGS+ die bij u past. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek. BRUSECO bemiddelt voor u kosteloos.

 

Rijinstructeur gezocht (fulltime)

Voor een relatie zijn wij op zoek naar een kundig rijinstructeur die in het bezit is van de Bevoegdheidspas OGS+.

 

Functie-eisen
• Je bent in bezit van een geldige WRM-instructiebevoegdheid (categorie B & C)
• Je beschikt over relevante werkervaring
• Je hebt bij voorkeur werkervaring binnen de ambulancezorg
• Je bent bij voorkeur in het bezit van een OGS+-pas

 

Kijk hier voor meer informatie.