Vacatures

Werken als directiechauffeur

De markt vraagt steeds vaker naar BRUSECO opgeleide DEKRA of CCV-D gecertificeerde directiechauffeurs. Het hele jaar door worden er directiechauffeurs gezocht. Als erkend opleidingsinstituut biedt BRUSECO daarom kandidaten die door ons zijn opgeleid de mogelijkheid te solliciteren op de vacatures voor directiechauffeur die wij regelmatig binnen krijgen. Bruseco heeft daarvoor speciale overeenkomsten gesloten met diverse werkgevers. Er is dus altijd wel een directiechauffeur vacature die bij u past. Kijk hier naar het filmpje over een gecertificeerde chauffeur die reageert op een vacature van een bekend limousinebedrijf.

 

Wanneer u in aanmerking wilt komen voor een betrekking als directiechauffeur bij een van onze relaties dient u bij BRUSECO opgeleid te zijn.Ook dient u lid te zijn van de BRUSECO Business Club. Vraag hier informatie aan over de BRUSECO Monitor of de DEKRA en CCV-D opleidingen.

 

Bent u op zoek naar een BRUSECO gecertificeerde directiechauffeur?
Dan helpen we u graag verder. BRUSECO werft en selecteert voor u de directiechauffeur die bij u past, nationaal of internationaal gecertificeerd. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

 

Wilt u een directiechauffeur inhuren?
Neem dan contact op met Brussaard Chauffeursdiensten:
www.brussaard.nl.

BRUSECO Select

Bent u een gecertificeerd directiechauffeur en opgeleid bij BRUSECO? Of gaat u binnenkort de DEKRA of CCV-D opleiding voor directiechauffeurs via BRUSECO volgen? Dan komt u in aanmerking voor bemiddeling via BRUSECO Select. Uniek in Nederland. Zodra u uw opleiding bij BRUSECO hebt afgerond en over het CCV-D of DEKRA certificaat beschikt, kunt u reageren op onderstaande vacatures voor directiechauffeurs.

Vacature rijinstructeur OGS+

BRUSECO hulpdiensten BV, heeft als taak chauffeurs van hulpdiensten en mensen die werkzaam zijn binnen rampenbestrijding en crisisbeheersing, vakbekwaam te maken en te houden.

BRUSECO hulpdiensten BV. is op korte termijn op zoek naar zelfstandig gevestigde enthousiaste instructeurs die ons team komen versterken.

Functie: Als instructeur ben je belast met het opleiden en bijscholen van diverse chauffeurs die werkzaam zijn binnen de hulpdiensten Nederland.

Heeft u interesse om als instructeur bij BRUSECO Hulpdiensten BV. aan het werk te gaan? Lees er meer over op de pagina van BRUSECO Hulpdiensten.

Vacature DEKRA of CCV-D gecertificeerd directiechauffeur Rotterdam

Een Nederlandse multinational zoekt een gecertificeerde directiechauffeur die het team van directiechauffeurs wil versterken. U rijdt zowel in het binnen- als buitenland en bent bereid licht administratief werk te verrichten. Wilt u meer weten over deze vacature en de voorwaarden voor sollicitatie? Op de website van dit bedrijf staat de volledige vacaturebeschrijving.

 

Oproep (directie)chauffeurs gezocht bij Brussaard Chauffeursdiensten BV (Landelijk)

Bent u al chauffeur, of wilt u chauffeur worden? Onze zusterorganisatie is op zoek naar nette, gemotiveerde chauffeurs in verschillende regio’s in Nederland.

Brussaard chauffeurdiensten levert door vrijwel heel Nederland directiechauffeurs op afroep aan directies, privépersonen en overheidsinstanties. Het gaat hier om chauffeurs met en zonder het DEKRA D1 of CCV-D1 certificaat. Wilt u rijden voor interessante opdrachtgevers? Bent u flexibel inzetbaar en servicegericht? Dan zoeken wij u! Op de website van Brussaard Chauffeursdiensten leest u meer over deze vacatures en kunt u online solliciteren. Brussaard Chauffeursdiensten zoekt chauffeurs op afroep in, of in de directe omgeving van: Groningen, Zwolle, Utrecht, Rotterdam en in Maastricht.

 

BE: Vacature directiechauffeur in Antwerpen M/V (1 FTE)

Een opdrachtgever van BRUSECO in België is op zoek naar een fulltime gecertificeerde directiechauffeur in de directe omgeving van Antwerpen.

De opdrachtgever is een aanbieder van hoogwaardig personenvervoer in luxueuze voertuigen.

 

Uw functie eisen zijn:

– U bent in het bezit van het DEKRA International Executive Chauffeur certificaat, of gaat deze binnenkort halen,

– U woont in de directie omgeving van Antwerpen

– U bent in het bezit van een pak,

– U bent nog nooit in aanraking geweest met justitie,

– U bent stipt, formeel en discreet.

 

Heeft u interesse in deze vacature, maar bent u nog niet gecertificeerd? Lees hier meer over de opleiding tot DEKRA International Executive Chauffeur en vraag informatie aan.

Bent u reeds in het bezit van een certificaat? Maak uw interesse kenbaar via info@bruseco.nl. U ontvangt dan een sollicitatieformat.

Wij stellen u graag voor aan onze opdrachtgever!

 

Werken voor een gerenommeerd limousine- en taxibedrijf in en om Amsterdam?

Verschillende opdrachtgevers van BRUSECO zijn op zoek naar gemotiveerde en gepassioneerde taxi- en directiechauffeurs, in de regio van Amsterdam en IJmuiden

Het gaat zowel om chauffeurs met het CCV-D1 certificaat als ook om het CCV-T certificaat.

 

Enthousiaste en energieke directiechauffeurs (m/v)

Functie-eisen:

– Representatief, klantgericht en flexibel, goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal

– In bezit van rijbewijs B

– Minimaal diploma CCV-D1

– in het bezit van een chauffeurskaart

Geïnteresseerd? Stuur dan uw CV op naar info@bruseco.nl.  Ook jongere gecertificeerde directiechauffeurs worden van harte uitgenodigd te solliciteren!

Vacature ZZP DEKRA of CCV-D1 gecertificeerde directiechauffeur Leeuwarden (M/V)

Op internet gevonden: Aanbieder van Chauffeursdiensten Cratos Mobility is op zoek naar een gecertificeerde directiechauffeur op ZZP basis in de regio Leeuwarden.

Voor meer informatie en de voorwaarden verwijzen wij u door naar de vacatures van Cratos Mobility

 

 

Chauffeur op afroep worden bij Brussaard Chauffeursdiensten?

Brussaard chauffeurdiensten levert door vrijwel heel Nederland directiechauffeurs op afroep aan directies, privépersonen en overheidsinstanties. Het gaat hier om chauffeurs met en zonder het DEKRA D1 of CCV-D1 certificaat. Bent u woonachtig in de buurt van Rotterdam, Amsterdam, Utrecht, Zwolle of Groningen? Wilt u rijden voor interessante opdrachtgevers? Bent u flexibel inzetbaar en servicegericht? Dan zoeken wij u! Op de website van Brussaard Chauffeursdiensten leest u meer over deze vacatures en kunt u online solliciteren.

 

Vacatures Taxichauffeur Plus

Verschillende opdrachtgevers van BRUSECO zijn op zoek naar zowel jonge als ook ervaren CCV-T taxiplus chauffeurs, dit zijn taxichauffeurs die bij BRUSECO aanvullende modules hebben gevolgd (TaxiPlus training vanuit het bedrijf of de CCV-T Plus opleiding. Bent u in het bezit van een chauffeurskaart, maar niet bij BRUSECO opgeleid? Dan kunt u aanvullende modules volgen bij BRUSECO om alsnog het CCV-T Plus certificaat te bemachtigen. Dit bestaat uit een korte rijtraining en de masterclass Psychologische aspecten van het vak (directie)chauffeur.

 

Bent u nog niet in het bezit van de chauffeurspas? U kunt bij BRUSECO de opleiding CCV-T Taxichauffeur Plus volgen, Vraag hier meer informatie aan. In de opleiding CCV-T taxichauffeur Plus zitten onderdelen verwerkt van de opleiding tot directiechauffeur CCV-D1, waardoor u zich direct onderscheidt in de markt. Goed voor u én goed voor uw potentiële werkgever!

Wij stellen u graag aan onze opdrachtgevers voor!

 

Vacature: enthousiaste en energieke taxichauffeurs CCV-T Plus (m/v) in Amsterdam en IJmuiden

U doet bij dit bedrijf werkervaring op in het zakelijk vervoer met diverse klantgroepen en verschillende soorten auto’s.

Functie-eisen:
– Representatief, klantgericht en flexibel, goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
– In bezit van rijbewijs B en een chauffeurspas
– Bij voorkeur breder opgeleid (TaxiPlus)

Bij excellente uitvoering van uw werkzaamheden kunt u doorgroeien binnen het bedrijf.

 

Vacatures taxichauffeur plus regio Driel, Gelderland

Deze opdrachtgever is op zoek naar gemotiveerde en ervaren taxichauffeurs voor alle voorkomende werkzaamheden op het gebied van personenvervoer.

Profielschets:

– Ruime rij-ervaring
– Representatief en servicegericht
– Goede contactuele en communicatieve vaardigheden
– Flexibele instelling (geen 9-5 mentaliteit)
– In bezit van rijbewijs B en chauffeurspas
– Bij voorkeur breder opgeleid (TaxiPlus of CCV-D1)

Bij deze opdrachtgever staat kwaliteit op één. Past dit bij u? Stuur uw CV en motivatie naar info@bruseco.nl

 

Vacature taxichauffeur in het Groene Hart (Nieuwkoop, Ronde Venen, Alphen a/d Rijn)

Ook voor een opdrachtgever in het Groene Hart zijn wij op zoek naar chauffeurs die in bezit zijn van het CCV-T plus certificaat of het CCV-D1 certificaat. Het profiel is vergelijkbaar met de bovenstaande vacatures. Stuur uw CV en motivatie naar info@bruseco.nl, of volg de aanvullende modules voor het CCV-T Taxi Plus certificaat.

 

 

Wordt u de nieuwe bestuurs- en directiechauffeur bij Provincie Flevoland?

Provincie Flevoland is op zoek naar een bestuurs- en directiechauffeur voor het vervoer per personenauto van leden van Gedeputeerde Staten en de Commissaris van de Koning. U draait mee in een team van chauffeurs. U bent flexibel op de dag inzetbaar en bereid om op flexibele werktijden te werken. In het bezit zijn van een CCV-D1 certificaat is een vereiste.
Op deze vacature kan niet meer gereageerd worden.

Vacature DEKRA of CCV-D1 gecertificeerde directiechauffeur (M/V)

Directe omgeving IJmuiden-Amsterdam per 1 oktober – einde jaar. 

Voor 45 uur per week zijn wij op zoek naar een gecertificeerde directiechauffeur. U draait mee met een team van directiechauffeurs. U bent flexibel op de dag inzetbaar en bereid om op flexibele werktijden te werken. Dit betekent veel afwisseling in werktijden per dag.

 

– U bent woonachtig in de directe omgeving van IJmuiden en Amsterdam, (30 km)

– U bent discteet

– U beschikt over een VOG.

– U bent stipt en bereid om actief mee te werken aan een professioneel korps van directiechauffeurs.

– U stemt uw vakanties af op die van de opdrachtgever.

 

Bent u bij BRUSECO opgeleid of heeft u bij BRUSECO applicatiedagen gevolgd? Voldoet u aan bovenstaande voorwaarden? U wordt via www.brussaard.nl gedetacheerd. Vrouwelijke chauffeurs worden bij voorkeur gevraagd om te reageren. Verdiensten worden afgestemd op ervaring. U kunt niet meer op deze vacature reageren.

 

Vacature ervaren directiechauffeur, regio Groningen

Een van onze relaties zoekt een directiechauffeur, die in de directe omgeving van de stad Groningen woont. Het gaat om gemiddeld 4 dagen per week (kan soms ook minder zijn), waarbij gemiddeld 10 uur wordt gereden. De opdrachtgever is op zoek naar een vaste chauffeur die flexibel is qua invulling van de dagen en uren. Woont u in de directe omgeving van de stad Groningen en lijkt het u leuk om voor deze opdrachtgever te gaan rijden? Voor deze functie is het niet noodzakelijk dat u in het bezit bent van een CCV-D1 certificaat, wel dat u ervaring hebt in het vervoer van personen, discreet bent en rustig. U start per 1 september 2017. Stuur uw sollicitatie naar info@bruseco.nl ovv vacature Groningen.
Op dit moment is er een selectie gemaakt en wordt er al proefgereden. Bent u zelfstandig gevestigd als directiechauffeur? Dan wordt u toch van harte uitgenodigd te reageren, om bij een volgende ronde wellicht voorgedragen te worden.

 

Vacature DEKRA of CCV-D gecertificeerd directiechauffeur, omgeving Amsterdam

Een van onze relaties is op zoek naar gecertificeerde directiechauffeurs die in het bezit zijn van een chauffeurspas. Bent u door BRUSECO opgeleid? Spreekt u vlekkeloos Nederlands? Bent u servicegericht en woont u in de directe omgeving van Amsterdam? Solliciteer dan via het sollicitatieformat van BRUSECO, dat u via mail bij ons kunt opvragen. Ook jongere gecertificeerde directiechauffeurs worden door dit bedrijf van harte uitgenodigd te solliciteren!

 

Vacature gecertficeerd directiechauffeur in ´t Gooi

Voor een van onze opdrachtgevers zoeken we een gecertificeerde directiechauffeur. U bent flexibel en dienstverlenend. U werkt op flexibele tijden. Ervaring is een pre, maar ook mensen zonder ervaring kunnen reageren (mits in het bezit van een CCV-D of IEC certificaat). Woont u in of in de directe buurt van ´t Gooi en bent u bij BRUSECO opgeleid? Dan kunt u op deze vacature reageren. U start met 30 uur per week. Dit kan uitgebouwd worden naar meer uren. Ook ZZP-ers kunnen op deze vacature reageren!
Deze vacature is inmiddels vervuld. U kunt niet meer solliciteren.

 

Vacature gecertificeerd directiechauffeur Breda (zsm)

Voor één van onze opdrachtgevers zijn wij met grote spoed op zoek naar een directiechauffeur die minimaal in bezit is van het DEKRA D1 of het CCV-D1 certificaat. U gaat in deze functie een vaste passagier door het gehele land vervoeren en werkt op verschillende tijden. Het betreft een functie met flexibele uren, waarbij het gemiddelde aantal uur meestal tussen de 25 en de 40 uur per week ligt. Bent u flexibel beschikbaar en heeft u er geen problemen mee om lange dagen te maken? Leest u dan verder!

 

Voorwaarden voor sollicitatie:

– In bezit van het D1 certificaat, bij voorkeur internationaal gecertificeerd (IEC)
– Woonachtig in de directe omgeving van Breda
– Ervaring met auto’s in het topsegement (Rolls Royce, Bentley, etc)
– Flexibel inzetbaar
– Representatief

Update 19 december: De eerste sollicitatiegesprekken vinden vandaag plaats. U kunt op dit moment niet meer op deze vacature reageren.

 

Vacature gecertificeerd directiechauffeur Den Haag (ook ZZP)

Voor één van onze opdrachtgevers in Den Haag zoeken wij een gecertificeerde directiechauffeur die in het bezit is van een Chauffeurskaart. U rijdt in een Mercedes E of Mercedes V-klasse. Deze functie is qua uren zeer wisselend: de ene week rijdt u een of twee dagen en een andere week 4 of 5 dagen. Dit is een ideale baan voor een ZZP directiechauffeur.
Bent u representatief en flexibel? Bent u minimaal 24, in het bezit van een EHBO diploma en spreekt u vloeiend Nederlands en Engels? Heeft u al ervaring als chauffeur zakelijk vervoer of directiechauffeur? Woont u in de omgeving van den Haag? Als het antwoord op deze vragen positief is, dan kunt u bij deze opdrachtgever solliciteren.
Stuur uw sollicitatieformat naar BRUSECO en wij dragen u voor!
U kunt niet meer op deze vacature reageren.

 

Vacature voor ervaren directiechauffeur op DEKRA of CCV D1 niveau

Omgeving Dordrecht-Rotterdam. Kenmerk DC1990

In verband met het vertrek van een ervaren DEKRA of CCV D1 directiechauffeur naar een nieuwe opdrachtgever, is onze opdrachtgever op zoek naar een directiechauffeur die voor gemiddeld 2 a 3 werkdagen per week beschikbaar is voor diverse opdrachtgevers in de omgeving Dordrecht-Rotterdam-België. U heeft minimaal twee jaar rijervaring als directiechauffeur. U bent bij voorkeur ZZP-directiechauffeur die zelfstandig het werk kan uitoefenen. In verband met de fluctuaties in de aanvragen kan het aantal uren per week oplopen. Tijdens vakantieperiodes is minder werk beschikbaar. U rijdt in de auto van de opdrachtgever.
U kunt niet meer op deze vacature reageren.

 

vacature IEC directiechauffeur Hasselt (vervuld)

BRUSECO zoekt een directiechauffeur die woont in de omgeving Hasselt (max. 25 km). Het gaat hierbij om een fulltime functie als directiechauffeur voor de gedelegeerd bestuurder. Wanneer u niet op de baan bent, bent u bereid om licht logistiek werk uit te voeren. U mag niet roken, u bent ingetogen, discreet, en stipt. U bent uiterst flexibel waarbij ook avondritten kunnen voorkomen. Er wordt sporadisch in het weekend gereden. U stemt uw vakanties af met uw opdrachtgever. U bent een heel betrouwbare chauffeur met rijbewijs B met minimaal 5 jaar ervaring in een gelijkaardige functie. U spreekt perfect Nederlands en kan een bewijs van goed gedrag en zeden voorleggen. Geen specifieke studievereisten.

Uw verdienste worden afgestemd op uw leeftijd, ervaring en kwaliteiten. Dit gebeurt in overleg met de opdrachtgever. Wij bieden u een voltijds contract aan van onbepaalde duur.
Indien u bereid bent te verhuizen naar de omgeving van Hasselt, zijn wij bereid hulp te bieden in uw zoektocht naar een gepaste woning.
Bent u BRUSECO opgeleid, woonachtig in België en wilt u solliciteren? Stuur ons uw format voor 31 oktober toe!

 

Vacature directiechauffeur Amsterdam (vervuld)

BRUSECO is op zoek naar een directiechauffeur voor haar opdrachtgever die woonachtig is in hartje Amsterdam. U rijdt circa 2 a 3 dagen voor deze vaste opdrachtgever. Bij voorkeur bent u ZZP-er en beschikt u over een CCV-D1 certificaat. Dit hoeft echter niet. Heeft u veel ervaring als chauffeur? Dan kunt u ook reageren!
U bent flexibel inzetbaar voor circa 15-30 uur per week. Dit kan meer worden. U gaat via Brussaard (www.brussaard.nl) op projectbasis voor deze opdrachtgever werken. Aanvang: 5 september 2016. U bent stipt, discreet, dienstverlenend en representatief. U woont in de directe omgeving van het centrum van Amsterdam. Deze functie staat open voor alle kandidaten. U mag ook elders opgeleid zijn!

 

Vacature DEKRA of CCV-D gecertificeerd directiechauffeur, omgeving Amsterdam (vervuld)

Een van onze relaties is op zoek naar een gecertificeerd directiechauffeur (fulltime) die in het bezit is van een chauffeurspas. U komt in vaste dienst en gaat rijden voor een financiele instelling, waarbij vooraf een strenge screening zal plaatsvinden.
Bent u door BRUSECO opgeleid? Spreekt u vlekkeloos Nederlands? Bent u servicegericht en woont u in de directe omgeving van Amsterdam? Staat u open voor uitbreiding van uw kennis door het volgen van masterclasses en mogelijk een D2 opleiding? Solliciteer dan via het sollicitatieformat van BRUSECO, dat u via mail bij ons kunt opvragen. Vermeld hierbij dat het gaat om vacature AD516. Voor deze functie is enige ervaring als chauffeur wel een voordeel, maar ook jongere chauffeurs worden door dit bedrijf van harte uitgenodigd te solliciteren! U kunt niet meer op deze vacature reageren.

Vacature gecertificeerd directiechauffeur in Amsterdam
(1806: startersfunctie)

Een groot limousinebedrijf heeft regelmatig behoefte aan gecertificeerde directiechauffeurs die graag werkervaring op willen doen. Het betreft een vaste aanstelling van 36 uur. Het salaris is conform de Taxi CAO. Dit bedrijf biedt u echter wel de mogelijkheid alles wat u geleerd heeft in de opleiding in de praktijk verder uit te diepen en een CV op te bouwen. U rijdt voor directies van bedrijven, overheden en personeel en klanten van een grote vliegtuigmaatschappij. Omdat u rijdt in limousines met blauwe kentekenplaten is het belangrijk dat u beschikt over een chauffeurspas (aan te vragen als u beschikt over het CCV-D certificaat.)
Heeft u interesse in deze functie? Woont u in de directe omgeving van Amsterdam (25-30 km)? Vult u dan het sollicitatieformat in en stuur dit o.v.v. vacaturenummer 1806 naar BRUSECO. Heeft u nog geen format? Deze kunt u aanvragen per mail via het algemene mailadres.

Vacature directiechauffeur in Amsterdam, Schiphol, Rotterdam, Heist, Brussel, Parijs, München, Frankfurt …

Het zijn enkele voorbeelden van steden waar ons team de afgelopen maanden vacatures heeft vervuld met BRUSECO opgeleide directiechauffeurs. Zowel multinationals, overheidsinstanties en aanbieders van limousinevervoer weten de weg naar BRUSECO te vinden. Wilt u ook reageren op nieuwe vacatures en bent u BRUSECO opgeleid? Vraag dan het sollicitatieformat aan en wordt lid van het BRUSECO netwerk op LinkedIn!

Vacature directiechauffeur

Regelmatig worden we door Brussaard Chauffeursdiensten, de grootste aanbieder van directievervoer, benaderd of we op zeer korte termijn directiechauffeurs kunnen voordragen voor een vacature. In dat geval wordt de vacature niet op deze website geplaatst, maar direct kandidaten die in het systeem van BRUSECO staan geregistreerd en voldoen aan de voorwaarden om voorgedragen te worden, aan Brussaard doorgegeven. Alleen kandidaten die BRUSECO zijn opgeleid of minimaal twee applicatiedagen bij BRUSECO hebben gevolgd komen hiervoor in aanmerking.
Informatiepakket aanvragen