Security

Center for Personal Protectionjetlimousine

Op verzoek van onze opdrachtgevers in Duitsland, Frankrijk, Nederland en België is BRUSECO gestart met speciale trainingsprogramma’s voor directiechauffeurs, waarbij bescherming van de VIP centraal staat. Dit programma bestaat uit de Security Awareness training en de VIP Guard opleiding. BRUSECO heeft, samen met (internationale) experts, het Center-for-Personal-Protection opgezet, waarin specialisten de nieuwste beschermingstechnieken met elkaar delen. Door deze unieke aanpak en supervisie wordt het beveiligingsprogramma van bedrijven sluitend en actueel.

 

saSecurity Awareness
Het Center for Personal Protection biedt vanaf 1 september 2016 als eerste in Europa een speciaal programma op het gebied van Cyber Security aan. Hierdoor leert u bewust online te werken, zodat de data op uw smartphone, tablet of de pc van uw opdrachtgever nooit door derden (die daar andere bedoelingen mee hebben) ingezien kan worden.

 

Permanent de hoogste kwaliteit
Door de samenwerking met professionals uit de beveiligingsbranche beschikt BRUSECO over experts op diverse terreinen.

 

VIP Guard opleiding
BRUSECO is tevens opleider voor de vakopleiding VIP Guard D2. Deze opleiding borduurt voort op de kennis en vaardigheden uit de CCV-D1 en de IEC opleidingen. De opleiding VIP Guard D2 wordt onafhankelijk getoetst en gecertificeerd. Zodra u de opleiding heeft afgerond beschikt u, naast uw vaardigheden als directiechauffeur, over bijzondere kwaliteiten en kennis op het gebied van Security Awareness.
De basis van deze specialistische VIP Guard opleiding wordt gevormd door de module Security Awareness in combinatie met praktijktrainingen rijvaardigheid. U leest er meer over op onze website.

 

Vraag hier meer informatie over onze security trainingen aan!