Informatiebijeenkomsten en masterclasses

 • 22 november – Informatiebijeenkomst CCV-D en IEC opleidingen (middag)

  BisonofficeMaarssenBRUSECO organiseert iedere maand informatiebijeenkomsten voor mensen die interesse hebben in de opleiding tot CCV-D en DEKRA gecertificeerd directiechauffeur. U bent van harte welkom bij de informatiebijeenkomst van BRUSECO in Maarssen.

   

  Overweegt u om de opleiding tot gecertificeerd directiechauffeur CCV-D of International Executive Chauffeur (IEC) te gaan volgen? Wilt u weten wat deze opleidingen precies inhouden? Wilt u aan de slag als (internationaal) erkend directiechauffeur? Wilt u meer weten over uw kansen op een baan als gecertificeerd directiechauffeur? Komt u dan langs bij BRUSECO! Het programma start om 13:00 uur. Vanaf 12:45 uur staat de koffie en thee voor u klaar.

   

  U bent van harte welkom! Vul uw gegevens in op het formulier ´Aanvraag informatie BRUSECO opleidingen´ en geef in het veld ´opmerkingen´ aan dat u deze informatiebijeenkomst graag wilt bijwonen. Wij reserveren dan een plaats voor u. Heeft u reeds informatie over de BRUSECO opleidingen ontvangen? Dan volstaat het om u per mail aan te melden.

 • 4 december – Psychologie voor (directie)chauffeurs

   

  masterclass IEC,2Wanneer u aan de slag gaat als directiechauffeur dan mag de opdrachtgever ervan uitgaan dat u veilig en comfortabel kunt rijden. Naast een goede rijvaardigheid en voertuigbeheersing worden nog een aantal bijzondere kwaliteiten van u gevraagd. U betreedt namelijk het domein van de Executive, waar privégesprekken worden gevoerd en waar u in eerste instantie als ´indringer´ wordt gezien. De wereld om de VIP wordt altijd zorgvuldig afgeschermd. En dat maakt tegelijkertijd het vak zo uniek: u treedt als directiechauffeur dit domein binnen. En de vraag is dan: hoe kan ik op een excellente wijze in deze zakelijke wereld functioneren?

   

  Tijdens de Masterclass Psychologische aspecten van het vak directiechauffeur, wordt dieper ingegaan op de relatie die u heeft met uw (toekomstige) VIP. U krijgt concreet gereedschap aangereikt, waardoor u doelgericht en professioneel uw VIP tegemoet kunt treden. U wordt u bewust van uw eigen kwaliteiten en leert uw sterke punten verder te ontwikkelen en uw zwakke punten te versterken. Deze masterclass staat open voor alle directiechauffeurs die de CCV-D opleiding of de IEC opleiding volgen of hebben gevolgd.

   

  Bent u wel in het bezit van het directiechauffeur certificaat, maar bent u niet bij BRUSECO opgeleid? Dan kunt u toch aan deze masterclass deelnemen! Neem hiervoor contact op met Esther Bloemendaal: 088 2787 300.

 • 17 februari – Auto te water training

  Nederland, waterland. Dagelijks rijden mensen langs sloten, rivieren en kanalen. Regelmatig gaat het mis en zien we de beelden in de krant of op internet. Een moment van onoplettendheid of gewoon domme pech…. De Auto te Water training leert u hoe u in dergelijke situaties moet handelen, niet alleen voor uzelf, maar ook voor anderen. Want het kan iedereen overkomen: met de auto en inzittenden te water raken.

   

  BRUSECO biedt hiervoor een speciale en mooi opgebouwde training aan, samen met een duikersteam. Dit certificaat mag eigenlijk niet ontbreken in de trofeeënkast van de directiechauffeur. Nieuwsgierig? Op Youtube kunt een impressie van de VIP te Water training bekijken.

   

  Deze training geldt ook als applicatiedag voor het behoud van uw certificaat International Executive Chauffeur (IEC).

  Ook niet gecertificeerde chauffeurs kunnen deze Auto te Water training volgen! U leest er alles over in het informatiesheet waarmee u zich ook kunt aanmelden voor de Auto te water training op 17 feb 2018. Wees er snel bij want vol is helaas echt vol.