17 februari – Auto te water training

Nederland, waterland. Dagelijks rijden mensen langs sloten, rivieren en kanalen. Regelmatig gaat het mis en zien we de beelden in de krant of op internet. Een moment van onoplettendheid of gewoon domme pech…. De Auto te Water training leert u hoe u in dergelijke situaties moet handelen, niet alleen voor uzelf, maar ook voor anderen. Want het kan iedereen overkomen: met de auto en inzittenden te water raken.

 

BRUSECO biedt hiervoor een speciale en mooi opgebouwde training aan, samen met een duikersteam. Dit certificaat mag eigenlijk niet ontbreken in de trofeeënkast van de directiechauffeur. Nieuwsgierig? Op Youtube kunt een impressie van de VIP te Water training bekijken.

 

Deze training geldt ook als applicatiedag voor het behoud van uw certificaat International Executive Chauffeur (IEC).

Ook niet gecertificeerde chauffeurs kunnen deze Auto te Water training volgen! U leest er alles over in het informatiesheet waarmee u zich ook kunt aanmelden voor de Auto te water training op 17 feb 2018. Wees er snel bij want vol is helaas echt vol.

 

 

Reacties van enkele directiechauffeurs

-“Waardevolle training die je terdege voorbereidt op iets waarvan we allemaal hopen dat het nooit gebeurt. Goeie instructeurs die rust uitstralen en je alles duidelijk uitleggen en je vragen kort en goed beantwoorden. Kortom, zeer de moeite waard en goed om gedaan te hebben.”

-“Een onwijs leuke ervaring waarbij je ontzettend veel leert over procedures om een te water geraakte auto te verlaten.”

-“Het leukste was wel om met een geblindeerde duikbril veilig de auto te verlaten, net zoals in het echt! Dan zie je namelijk ook (vrijwel) niks.”

-“De instructeurs deden het heel goed. Zij lieten de mensen die wat angstig waren, hun eigen grenzen bepalen om vervolgens iets te doen wat ze eigenlijk niet durfden.”